Over ons

Hout- & doe-het-zelfmaterialen

Houthandel van Rompaey biedt u een ruime selectie aan houtsoorten van topkwaliteit. We zijn vooral gekend voor ons prima daktimmerhout en diverse plaatmaterialen. Daarnaast kan u voor alle doe-het-zelfmaterialen bij ons terecht.

Houtzagerij

In onze aangrenzende houtzagerij kan u houtmateriaal naar keuze op maat laten brengen en dit precies zoals u dat wenst. Onze vakmannen helpen u graag verder.

Gratis service: bestelwagen

U kan gratis beschikken over één van onze bestelwagens. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw aangekochte materialen.

Particulier & professioneel

Houthandel Van Rompaey richt zich zowel tot particulieren als professionelen. U kan vrijblijvend een kijkje nemen in onze houthandel en doe-het-zelfzaak.

Onze troeven

  • We dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 
  • We staan garant voor een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak. 
  • Onze jarenlange ervaring zorgt voor de nodige know-how op het gebied van houtsoorten en doe-het-zelfmaterialen. 
  • Onze klanten kunnen gratis over onze bestelwagens beschikken. 

Een stukje geschiedenis …

De geschiedenis van onze zaak gaat vier generaties terug. In 1942 verhuisden de oprichters van het dorp in Begijnendijk naar de huidige locatie met hun klompenmakerij. Na de oorlog is hun zoon overgeschakeld op het zagen van hout. Rond 1970 werd de zaak aan schoonzoon Eugène Van Rompaey overgelaten die er ongeveer negen jaar later een doe-het-zelfzaak heeft bij opgestart. Dit deed hij samen met zoon Luc die tot op heden de zaak stuurt. Ook de twee kinderen van Luc hebben ondertussen het team versterkt.